MIN PASSION ÄR ATT BERÄTTA HISTORIER MED BILDER
Bland det roligaste som finns att göra är ett riktigt bra bildreportage. Ett bildreportage där jag får riktigt gott om tid på mig att fånga skeenden och miljöer på bild. Att få fördjupa sig i något spännande och intressant, träffa fantastiska människor och se underbara miljöer. Det kan vara allt från det fantastiska designhemmet till den lilla verkstaden ute på landet som tillverkar den där lilla speciella skruven som vi inte kan leva utan.
Stacks Image 15
Stacks Image 17
Stacks Image 19
Reportagebilder kan användas i många sammanhang. Presentation av företaget i katalog eller web, till kund och personaltidningar, listan kan göras lång. Fascinationen för bildreportaget började nog när jag som yngre lästa böckerna om Harry Friberg eller såg ett gammalt klassiskt reportage av Lennart Nilsson. Jag tror det är för att jag är så nyfiken på spännande människor och deras liv som jag älskar att göra bildreportage.
Jag samarbetar även med duktiga skribenter så att vi kan leverera ett färdigt material med både text och bild färdigt för tryck eller web.

Vad vill du att vi skall komma och göra reportage om?